Zázrak pro vaše rty

pátek 3. července 2015

Dnes se s vámi podělím o moje jedno velké tajemství, které vůbec není tajemství, protože ho cpu každému, kolem mě. Je to Astrid - regenerační maxi ochranný lůj na rty, s jelením lojem na rostlinné bázi

Prostě pa.ne.bo.že. Nemůžu vám dostatečně vysvětlit, jak moc dobrá tahle věcička je. Já vím, vypadá to úděsně, jako nějaký komančovský chyták, který se tváří jako lepidlo na papír. Pravděpodobně byste se i styděli vytáhnout ho na plese z psaníčka, protože to není žádný roztomilý baby lips, ale bílá kráva. 

Jenže to je pravděpodobně jediná účinná věc na trhu. Hlavně mě teď postavte za ten výrok na pranýř a ukamenujte. :D Já budu ale s hrdostí stát a vykřikovat "A přeci maže!" 


Nejdřív vám povím, co to vlastně je a co to slibuje. Tak tedy: 


"Poskytuje intenzivní péči a ochranu pro suchou a citlivou pokožku rtů, ale i tváře a celého těla. Zejména chrání před nepříznivými vlivy počasí a vnějšího prostředí. Hlavní účinnou látkou je jelení lůj z rostlinných zdrojů, který obsahuje stejné podstatné složky jako jelení lůj živočišného původu. V kombinaci s vitaminem E, kakaovým máslem a lanolinem poskytuje rozpraskané a podrážděné pokožce a rtům vysoký stupeň ochrany a regenerace. S praktickým šroubovacím mechanismem."

Víte, že se dívám i na chemii a upřímně...tady vám to neprodám. Nejvíc používanými složkami je tam paraffin a petrolatum, což jsou ropné složky, obecně pro tělo velmi škodlivé. Ale víte, co? V tomhle případě je mi to vážně jedno. 



Nechte mě říci tohle - za cca 39Kč si koupíte 19g tohodle zázraku. Normálně si za stejnou cenu koupíte 5g a ten šunt vám během hodiny vysuší rty ještě víc. Takže vy mažete a mažete a divíte se, proč máte stále suché rty, kamarádkám si stěžujete, že vy jste prostě ten typ suchých koutků, že je to genetika, bla bla bla. Ale ne. Jsou to jen obyčejné triky prodávajících, které do svých výrobků cpou hnusy, které vaše rty sice zvláční, ale následně víc vysuší. Je to bludný kruh. Ne s tímhle "maxi lepidlem". 

Tento lůj vám vytvoří na rtech skoro doslova voskový film, který není lepkavý, ale spíše se přilne jako satén. Pokud často mnete rty o sebe (jako třeba já), stane se vám, že po půlhodině musíte nanášet lůj znova, protože jste si ho jednoduše slízali. Ne s tímhle zázrakem. Tenhle lůj drží na rtech hodiny. Takže nejenom, že si koupíte za stejnou cenu třikrát tolik produktu, ale ještě vám vydrží podstatně déle. Tomuhle já říkám, milé dámy, investice. 

Ani nebudu začínat s tím, jaký je to rozdíl, když si namažete rty pořádnou dávkou před spaním. Řekla bych, že už jen to stačí. Já sama jsem se na této věcičce stala závislá a vstanu z postele, i když jsem úplně zabalená a vytuhlá (a vy víte, jaký je to pocit!), protože bez namazaných rtů já neusnu. Sebou ho většinou ani nenosím - namažu se s ním třeba ráno při ranní péči o pleť a líčení a potom až, když přijdu ze školy domů, během pozdního odpoledne a před spaním. 

Také bych chtěla upozornit, že to není vyloženě značka Astrid, ale přímo tento výrobek! Mám a měla jsem i jiné loje od Astridu (např. ten růžový jahodový) a to jsou stejné shity jako vysušující Labella. 


Neberte moje doporučení na lehkou váhu, nemám ty nejužší a nejmenší rty na světě a můj canvas je docela dost prostorný na přihodilé problémy jako spálení od Sluníčka, suché koutky a rozpraskaná pokožka. Problémy s tím ale nemám a jen díky mému "maxi lepidlu". 

P.S.: Velmi dobrý je také od Astridu balzám na rty s jojobovým olejem (modrý) a v kabelce nosím Labello - mint and minerals ze řady pure and natural (jen proto, že je z nich nejmíň vyšující, ale stejně mě rozčiluje).

Mějte se krásně a užívejte prázdniny! 


:)

5 komentářů:

  1. *vytahuje z kabelky světle modrý obal*
    Nedám dopustit na pomádu na rty - Placenta od Regina kosmetika.
    Je to taky design jak z pravěku, ale na mě tohle funguje. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proboha Placenta, tak to je fakt název, který přiláká zákazníka. :D

      Vymazat
  2. Moja sestra ho mala tiež a chválila si to :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš čas. :)