Co vás čeká a nemine

pondělí 1. září 2014
původní obrázek - zdroj - stačí kliknout na obrázek
Už podle názvu a úvodní fotky vám asi došlo, že tento blogpost se bude týkat především blogu samotného. Co s ním plánuji, co tu v příštích dnech a týdnech můžete vidět a taky třeba důvody, proč se sem jako čtenář vrátit. :) Na konci článku mi můžete s něčím poradit. ;)

Rozdělila bych celou tematiku do třech bodů: 

  1. Frekvence článků
  2. Obsah
  3. Komunikace
1. Upsat se určitým pravidlům, jak často budu publikovat články, je tak trochu jako stavět si vlastní šibenici, ale jsem ochotná to podstoupit, protože vím, že je to důležité. Důležité pro všechny, kterým se tu líbí a rádi se sem budou vracet. Budete mít důvod těšit se, budete vědět, kdy můj blog vyhledat a hlavně budete mít jistotu, že tu na vás něco čeká. Tedy snad snad snad. Veterina bude těžká a jsem si jistá, že mi to dá zabrat, proto budu ve svých předsevzetích realistická....a tak tedy článek minimálně jednou týdně a to v neděli. Všechny ostatní blogposty budou bonusové a budou se tu vyskytovat nepravidelně.

2. Jak jste si již určitě všimli, můj blog nemá žádné specifické zaměření a nehodlám to měnit. Ráda se dotknu každého tématu, které mne něčím zaujme. Plánuji toho ale dost - nové rubriky, nové série apod. Co teď prozradím je rubrika Favourites, do které momentálně patří pouze jeden článek (Oblíbený seriál - díl 1.), ale můžete se těšit na další, nenaleznete tam jen seriály, ale také filmy, knížky, youtubery, umělce, muzikanty a mnohé další. V notesu mám poznamenané i recenze a to ne pouze ty kosmetické (!), např. již hotový článek Okénka do minulosti. Přidávám i recepty a brzo tu naleznete i články týkající se obecně zdravého životního stylu. Rubrika Motivation se stoprocentně bude rozrůstat a k tomu se otevřeně zavazuji, vaše komentáře mi totiž udělaly obrovskou radost. "Třešničkou na dortu" budou články, které se týkají jen mne...řekněme třeba takové průzory do mého osobního života, já sama je hrozně ráda čtu. 

3. Pojem komunikace vás možná trochu zaskočil, ale představme si mezi tím především komentáře - dokud budu moci, odpovím na každý komentář. Co se týče nich, máte všichni naprostou svobodu. Pokud se komentáře nebudou týkat třetích osob, které by pro ně mohly být urážlivé, zůstanou tam, kde je publikujete. Žádné mazání nepodporuji, každý má právo vyjádřit se...a pokud tu budou urážky, hold prezentujete pouze sami sebe a ať se na to každý pěkně podívá. Konstruktivní kritiku ráda přijmu a nové návrhy obzvlášť! 
A další věc - pravidelně kontroluji mail (Anyzekp@gmail.com) a pokud mi budete chtít napsat třeba delší zprávu nebo něco, co nemá být viděno nikým jiným, pište mi tam. Určitě mě to nebude otravovat a ráda vám odpovím. 
Své články sdílím na několika blogerských skupinách na facebooku a zda nemáte možnost sledovat mě skrz pravidelné čtenáře, stačí se přidat na jednu ze skupin a určitě mě tam někde potkáte. 
Co se týče mě, na rovinu říkám, že já sleduji a komentuji pouze ty blogy a články, které mi jsou blízké a mám je v oblibě, na žádné "komentáře oplácím" mě nikdo neuhraje. :) Odkazy na blogy, které ale přidáváte do komentářů, občas projíždím. ;)

A teď konečně to, s čím mi můžete helpnout. Jde o možnou sérií blogpostů, jež by se týkala mého budoucího vysokoškolského života. Koncem září nastupuji na fakultu veterinárního lékařství a myslím si, že by bylo zajímavé zaznamenat tuhle mojí fázi života. Nejenom jako z pohledu studenta, ale z mého pohledu. Určitě by to mělo co do činění s obyčejným vysokoškolským životem, bydlením bez rodičů, ale především i té veteriny. Věřím, že by to pro mnohé mohlo být zajímavé a to i proto, kdo na veterinu jít nechtějí! :) Na internetu totiž najdete tak jeden starý článek a to neřekne nikomu nic. 

Tak co, mám do toho jít? Napište mi! Bude to pro vás! :)

Mějte se krásně a usmívejte se! 

:)

4 komentáře:

  1. Stanovit si nějaký režim na články je podle mě uper, protože si podle toho lidi pamatují blog lépe a nějak to donutí něco napsat a vydat to! A jen o těch rubrikách co jsem slyšela, znějí neskutečně lákavě a zajímavě, takže už se těším až výjde aspoň ta jedna. A ráda, bych ti pomohla, ale opravdu nevím, jak, jen ti snad poblahopřát honě štěstí!))

    http://purplepineap.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuju, Natko! :) Já se asi blbě vyjádřila ohledně tý vejšky, vlastně jsem se ptala, zda to má cenu psát, zda o to bude zájem. :)

      Vymazat
  2. Skvelý nápad, ja niekedy mám v svojich článkoch neporiadok, mám ich síce prednastavené, ale niekedy nemám šajnu, čo budem robiť a to je chyba:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslim, že prostě záleží, zda máš blog na něco zaměřený, to se potom fakt počet možností stáhne. Na druhou stranu to musíš brát tak, že já s blogem teprve začínám. :)

      Vymazat

Děkuji za Váš čas. :)