První zářijový nákup

úterý 9. září 2014

Přeju všem krásný úterek, vypadá to, že sluníčko se nás stále ještě drží, snad se nám poštěstí i další dny! Jak jsem se vrátila z náročného víkendu domů, táta si na mě vymyslil sekání zahrady, takže vám teď píši v pauze po první třetině...štěstí, že jsem ráno nešla běhat, jinak bych byla teďka už úplně odrovnaná. :D

Minulý týden jsem využila prázdného bytu, který patří babičce, a pozvala tam kamarádku na dopolední čaj. Dopolední čaj se rozrostl na mininákupy, obhlížení blbůstek u vietnamců a procházku po maloměstě a blízkém okolí. Když nebudu počítat to, že jsme se ztratili v malém městečku, kde to znám už od malička, a skončili v JZD ( :D ), byl to povedený začátek dne. 

Na "nákupy" jsme vyrazili do Tety, nevím jak vy, ale já prostě miluju procházky drogerií. Nejenomže skončím s pokreslenýma rukama od rtěnek, vyzkouším pár parfémů, ale vše to zavání tím dětsky pohádkovým světem "kdybych měla peníze, koupila bych si..." a to mě prostě těší. 

Narazila jsem tam na dvě super slevy, které vám hned ukážu, a potom jsem si nemohla odpustit nákup alespoň jedné rtěnky. Moje výmluva zní: "Potřebuji zaplnit stojánek, přece ho nenechám poloplný."

Co jsem si koupila: 

  1. Rtěnka Rimmel London Lasting Finish by Kate Moss - odstín 105
  2. Rtěnka Rimmel London Lasting Finish by Kate Moss - odstín 012 My Orange
  3. Lesk na rty Miss Sporty Ultra Shine Lip Gloss - odstín 006 Champagne
  4. Oční stíny Maybelline Colorama Eye Shadow Mono - odstín 305

Nechci článek stylizovat do recenze, spíš bych radši napsala své první dojmy. Pokud ale máte zájem o podrobnější recenzi nějakého produktu, určitě napište do komentářů a já vám ráda vyhovím! 

Začala bych s leskem na rty. Značka Miss Sporty nepatří k žádným zázrakům a její produkty jsou jedny z nejlevnějších v drogerii, i přesto ji mám celkem ráda a moje minisbírka se skládá hlavně z jejich produktů. Jednoduše proto, že je to levné a kvalita vůbec není nejhorší. 
Nemám ráda lesky v takovýchto balení, ale koupila jsem si ho prostě kvůli té ceně, stál mě totiž jen 20 Kč! Očividně byl ve výprodeji, protože na stránkách Miss Sporty se již nevyskytuje. V seznamu jsem vám ale na něj hodila odkaz, kde seženete tento a i další odstíny jenom za 15 Kč! No, nekup to. 
Konzistence je lepkavější a mazlavá, ale na rtech příjemná. Výdrží si nejsem jistá, protože příchuť tohoto lesku je jednoduše k slízání. Sladká jako po jahůdkách. Odstín opravdu sedí, není to klasicky lesk, co se tváří s barvou, ale na rtech je bezbarvý, to určitě ne. 


Následují oční stíny od Maybelline. Co mě na první pohled zaujalo? No, nebudu lhát, byla to zase cena - 30 Kč, to nejde nechat v regálu. Navíc značka Maybelline patří mezi ty lepší drogerský značky. Odstín je navíc tak praktický a vhodný pro všechny barvy pleti. Nádech má do růžova, na pleti vypadá jako zářivá perleť. Není vůbec matný, ale má shimmer. S pigmentací jsem spokojená, i když není úplně nejlepší, každopádně barva se dá postavit do více vrstev a potom se dočkáte i odstínu, co vidíte v balení. Je to skvělý rozjasňovač do vnitřního koutku oka, ale i krásně projasní celé oční víčko k nude líčení. 


Končím s rtěnkami od Rimmel London ve dvou odstínech. Už dlouho jsem flirtovala s myšlenkou, že si koupím oranžovou rtěnku, přivedla mě k tomu Zoe Sugg, kterou tolik zbožňuji, a jelikož ona s ní vypadá tak skvěle, chtěla jsem odstín broskví také vyzkoušet. 

Nakonec jsem ale skončila i u nude odstínu. Řekla jsem si, že je na čase koupit si lepší nude rtěnku, než jen od Miss Sporty a vylepšit si tak moji vlastní barvu rtů. 


Oranžová rtěnka patří určitě k těm hlubším oranžovým tónům a sjíždí až do korálova, někdo by i možná řekl, že je červená. Je neuvěřitelně pigmentovaná, stále ale krémová a myslím si, že nevysušuje. Po rtěnce budu nejspíš sahat v létě, protože se víc hodí k opálené pokožce. 


Druhou rtěnku bych já zařadila k tělovým odstínům, ale k těm tmavším. Barva se táhne až do starorůžové, ale je mým rtům tak podobná, až jsem se nestačila divit. V podstatě jen vyzdvihuje můj odstín a přesně tohle od nude rtěnek očekávám. Je ještě o něco krémovější než ta oranžová a víc hydratuje. U této rtěnky jsem si jistá, že vysušovat nebude, je to také způsobeno její menší pigmentací, která je ale naprosto dostačující a pochopitelná vzhledem k její textuře a odstínu. Také se víc leskne a obsahuje miniaturní zářivé částečky. Jsem moc a moc spokojená! 


Každá rtěnka mě stála 130 Kč. 





Tak co na můj nákup říkáte vy? Co byste si koupili? 


Mějte se krásně a usmívejte se (s rtěnkou na rtech)!

:)

10 komentářů:

  1. 105ka rúž vypadá naozaj skvele :) a dosť ma prekvapilo to balenie lesku od MS, najskôr som si myslela, že to bude nejaký tieň na oči, veľmi pekný článok :) dávam follow, dúfam, že aj ty sa pozrieš na môj blog :) http://ourpinkhell.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týnko, díky, škoda jen, že se to nejspíš nenačetlo, na blog se podívám! :)

      Vymazat
    2. (som rada že som si nastavila že chcem dostat email ked mi odpíšeš na komentár) predstav si, že ako som ten článok dopísala tak som sa ďalej hrabkala na tvojom blogu ( :P ) a na ten follow som úplne zabudla :D ale už ho máš tam :)

      Vymazat
    3. Teda ty seš skvělá! To bych vůbec nečekala. :)

      Vymazat
  2. Skvělý článek:) A ta rtěnka vypadá naprosto božsky, takže až budu příšte v drogerii, určitě k nim omylem zabloudím:D:))

    http://purplepineap.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc dobrý článek. Obdivuji tvou odvahu koupit si červenou rťenku. +Já s tímto naápadem již déle koketuji,ale odvahu jsem ještě nedostala. A děkuji za okomentování mého článku :)

    http:\\welcometothewonderland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 012 kterou v článku ukazuji patří spíš k oranžovým tónům, jak píšu, ale chápu, že se ti může jevit jako červená. Jinak červená rtěnka je nutnost pro každou ženu! Já sama mám několik odstínů a den s ní je hned mnohem lepší! :)
      Jinak si nepamatuji, že bych někdy už narazila na tvůj blog, ale brát ti to nebudu! :D

      Vymazat
  4. Ty stiny colorama mam a jsou uplne krasne:) rtenky urcite vyzkousim.. Vypadaji skvele:) jinak zvu te na muj novy blog :) styleyourlife-my.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Začínám bejt těma stínama kapánek posedlá. :D Na blog se kouknu! :)

      Vymazat

Děkuji za Váš čas. :)