Pozdní babí léto

neděle 26. října 2014

Ahooj, 
zdravím Tě u nedělního článku! V takovém pěkném odpoledni si spíš odpočineme a společně zavzpomínáme na minulý víkend, který jsem strávila u mamky v jižních Čechách. A dnes žádné deníčkovské zápisky, vyloženě si vychutnáme pohledy na ten pravý podzim. :)

Po měsíci bydlení v Brně, byl ten víkend pohlazením pro mou duši, která přirozeně lne k vesnickému prostředí, lesům a hájům a brouzdavým vodám. Haha...vlastně vážně. 

Jen člověk, který na vesnici žil, a nyní bydlí ve velkém městě, může doopravdy ocenit čistý voňavý vzduch, které nabízí maloměsto, kde žije mamka. 

Já si ho užila vážně naplno, byli jsme v lese odnést kaštany zvířátkům (jak poetické :D) a vzala jsem sebou foťák. Tady se můžete podívat, co z toho vzniklo, takže do ruky čaj, nejlépe s nějakou vánoční příchutí, zabalit se do deky a už se jen kochat barevným listím. :) 





Původně jsem chtěla nějaké fotky přilepšit v editoru, ale nakonec se mi zdály tak krásné samy o sobě (tím myslím barvou apod., ne že by byly moje fotografické schopnosti tak na úrovni :D), že jsem je ani neupravovala. Takže v upravené podobě je jen fotka úvodní a tady níže můžete vidět, jaký by byl mezi fotkami rozdíl, nebo jak by se mi to nejspíš líbilo. 




Následující fotka mi přijde něčím hrozně kouzelná, zároveň i tajemná. Je na ní jen brácha, jak si kráčí lesem, ale to světlo dokázalo přidat fotce vlastní dech. A to je to focené při stejném světle, ve stejné době jako fotka předešlá! 



Teď bych Ti ráda ukázala obrázek, co pořídil můj dvanáctiletý brácha. Je to obyčejná houba a budu upřímná, samozřejmě že fotoaparát udělal své. Přesto jsem často okouzlená, jaké fotky dokáže vyfotit. Jakých věcí si dokáže všimnout a z jakých úhlů je potom zachytí. Ano, je pravda, že většinou fotí jenom žáby (protože je to maniak :D), no ale nepovedla se mu? 



Článek zakončuji mamčinou fotkou, kde zachytila mě, bráchu a černého vlka Čendu (hehe), jak si v podivných pózách lebedíme v tom krásném zlatém listí. Přijdu si docela jako rebelka, že ji sem dávám, protože jaká blogerka si dává do článku fotky v teplákách a z lesa, že jo :D OOTD přímo! 




Mějte se krásně a běžte už někam na procházku, konečně! 

:)

11 komentářů:

  1. Moc krásné fotky i článek je pěkně napsaný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Z fotek dýchá moc příjemná podzimní atmosféra. A to místo je mi hrozně povědomé. Není to náhodou foceno za Bechyní?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to nádherný, možná jeden z posledních takovejch podzimních dní. :) Každopádně je to foceno v tom kraji, ale určitě ne kolem Bechyně. :) Díky za návštěvu!

      Vymazat
  3. What a lovely blog post :) had a great read

    your blog is lovely I must say :D


    would be great to see you other on my blog http://myroutinesjade.blogspot.co.uk/

    have a great day

    Jade

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oh, thank you! :) I´ll visit your blog as soon as possible. :)

      Vymazat

Děkuji za Váš čas. :)