Nákup z Wayfarer.cz

pondělí 11. května 2015

Ahooj, možná budete překvapeni, ale dneska mám pro vás takový fashion článek. Ve své podstatě se jedná o recenzi internetového obchodu Wayfarer.cz, ale objednala jsem si oblečení, takže se od Anety právě možná dozvíte i něco o módě (a nebo ne). 


Není to tak dlouho, kdy jedna slečna napsala příspěvek na blogerskou skupinu na facebooku, že obchod Wayfarer nabízí spolupráci a že blogeři a blogerky, které se chtějí zúčastnit, mají napsat na ten a ten mail atd. 

Internetový obchod mě vážně zaujal, takže jsem zkusila své štěstí a k vašemu překvapení to nevyšlo (tento článek tedy nevychází z žádné spolupráce). Prý byl velký počet zájemců a tak podobně, ale vůbec jsem se nezlobila, protože můj blog beztak na tu módu zaměřený není, ale zároveň mi to nedalo spát. Přeci jenom mají tam tak super věci. 


Takže nakonec mi doma skončili tři jejich kousky. Spolu si teď zrekapitulujeme, jak nákup proběhl a samozřejmě, jak kvalitní je jejich oblečení. 



Vybírání je na jejich webu přehledné a určitě se neztratíte, všechny věci, které by vás mohly ohledně samotného nákupu zajímat, jsou zřetelně vidět na vrchní liště a celkově působí stránky jednoduše. 

Možná vás zarazí fakt, že v podstatě vůbec neřeší velikosti, je to tam vše napsané tak nějak obecně a že míra 60 cm se přizpůsobí na 90 cm apod. Řekla bych ale, že se není čeho bát, u mě se to doopravdy vytáhlo. :D
Jakmile si zboží vyberete (do nákupního košíku), dostáváte se k volbě poštovného a balného. Co je super, je fakt, že nad 500 Kč je doprava zdarma a věřte mi, že ta částka naskočí hrozně rychle a ještě zjistíte, že máte ve skříni hned několik nových kousků. Ceny jsou totiž překvapivě nízké. Pokud se ale chcete držet na uzdě, čekají vás ceny 99 Kč nebo 74 Kč, v závislosti zda budete platit skrz dobírku nebo bankovní převod. 
Zásilku vám může doručit česká pošta, kurýrní služba nebo si pro ni jednoduše dojedete do kamenného obchodu v Havířově. 
Osobně jsem platila bankovním převodem přes internet a žádný problém jsem neměla. 
Dále vlastně stačí vyplnit osobní údaje a máte hotovo. 
Doručení je bleskové a jejich slibovaných 48 hodin nelže. Oblečení jsem objednala v neděli a v úterý bylo doma. :)

Teď už ale k tomu oblečení. 


Wayfarer se rozděluje na dámskou a pánskou módu, sluneční brýle a různé sarapetičky jako originální flash-disky apod. Celkově bych tu značku popsala jako velmi originální a kdo zná australskou designérskou značku Black Milk Clothing, asi by se mnou souhlasil, že Wayfarer je taková levnější dostupnější verze. 

Určitě je to oblečení pro mladší generaci, najdete zde legíny, sukně, trička, mikiny, batohy atd. atd. Důležitou roli tu ovšem hrají potisky a motivy jejich oblečení. Jako ryba ve vodě tu bude každý šílenec, co se nebojí bláznivých vymyšleností, jako jsou melouny na nohách, surikaty na tričku a batohy s nábojnicemi. 
Upřímně...obchod pro mě. :D Přestože se ráda oblékám elegantně a žensky, mám slabost pro originální kousky, které rozbijí jakýkoliv outfit. No, podívejte se sami. 




V tom obrovském množství různorodých potisků si mě, kdo ví proč, získaly medúzky. Stály mě 199 Kč. 



2. Legíny Moon (již nejsou na webu)
Další láskou na první pohled byly tyto měsíční, kterým já už neřeknu jinak než "maloprincové". Řekněte sami, nepřipomíná vám ten človíček, který šplhá na Měsíc, jako Malý princ? Opět stály 199 Kč.




No a do třetice všeho bláznivého jsem vsadila na jahůdkovou sukni. Zaplatila jsem 199 Kč.




Ohledně té kvality...asi nikoho nepřekvapí, že jsem na cedulce našla nápis "Made in China", přeci jenom za tu cenu co bych měla čekat. 
U obou legín se na webu dočtete, že jsou z elastanu, na cedulce je ovšem 100% polyester a jestli je to to samé, tak jsem teď hold za debila, ale radši vás na to upozorňuji. Ať už je to ale cokoliv, materiál je to velmi příjemný a spíše zateplí než ochladí. Přesto je to na tohle počasí oblečení vhodné, šla jsem v tom běhat, šla jsem tak do školy, jela tři hodiny v autobuse...prostě ten komfort tam je. 
Určitě mají ale i své mínusy. Oblečení je to totiž docela průhledné a v oblasti půlek dokonce značí "poznámtvojekalhotky". Já to řeším delším vrškem, tričkem apod. Chápu taky, že legíny jsou stále takovou love/hate záležitostí a že panuje jakýsi názor, že by beztak neměl být odhalený zadek, což by mi ani tolik nevadilo, ale tady se musí člověk hlídat. A co si budeme namlouvat, furt si kontrolovat tílko na zadku, nevypadá ve společnosti dvakrát dobře, vlastně to vypadá, že zakrýváte únik moči. Bohužel švy na zadku se už také celkem vytáhly, ale to můžeme s čistým svědomím svalit právě na ten nezrovnanejmenší zadek. :D
Sukně mě také trochu zklamala, protože to je doslova pás černé gumy a pruh látky k tomu, nehledě na to, že je lehce průhledná taky. 

Když to vše sečtu, nelituji ale ani trochu. Beru na zřetel cenu a vím, že za ty peníze to pravděpodobně lepší být nemůže. Kdyby ale mohlo, skupuji to tam po kilech. 


Prosím, buďte ke mně a k fotkám shovívaví, zjistila jsem, že jsem naprosto nemožná, co se pózování týče a moje sebevědomí jsem pracně celý den sbírala nazpátek. :D 
Jak se vám ale takový druh článku líbí a chtěli byste vidět více z mých pokladů ve skříni? 


Mějte se krásně.

:)

4 komentáře:

  1. Umm, ty co už nejsou jsou zajímavý dost! ((:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v nich od tý doby, co jsem je koupila, žiju! :D

      Vymazat
  2. Wayfarer znám a sice jsem tam nic nekupovala, protože se mi úplně vytratil z hlavy, ale po tvém článku tam určitě znova kouknu! Mám ráda tenhle styl oblečení, které je originální a krásné, ale zároveň nebudeš za úplného šílence, když si to oblečeš :) Moc ti to sluší! Obzvlášť ty moon leginy vypadají nádherně. Pro takovéhle články určitě jsem, čím víc, tím líp, takže rozhodně vyraž do skříně a piš! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě tedy zajímá, jestli sis tam už něco koupila nebo ne. :D Já v poslední době utrácela za kosmetiku, ale jinak to šlo zase do Wayfareru. :D
      A jinak nevím, nevím no...do módy moc nefušuju, přirozenej pózující talent taky nejsem, jde to ztuha! :D Ale děkuji!

      Vymazat

Děkuji za Váš čas. :)