Memory TAG

neděle 21. září 2014
Podle názvu víte, že dnes to bude TAG. TAGy dokážou být velmi zajímavé, ale taky se z nich dá udělat pěkná fraška. Vždycky vše záleží na otázkách, popřípadě dneska na pravidlech. Myslím si, že tento patří mezi ty lepší, protože je tak osobní, jak mu vy dovolíte. Týká se totiž fotek, vzpomínek a zážitků, které jste stihly zachytit na fotoaparát (mobil). A může to být cokoliv, věc, místo, lidé, je to na vás. 

Já se zaměřila na rok 2014, ale některé tam jsou i z doby dřívější, celkově to ale určitě nepřesahuje 12 měsíců. :) 

A nerada bych zapomněla na poděkování blogerce Natálce, která mě nominovala! Na fotkách je spousta dalších lidí, zveřejnila jsem ale takové, které jsou na internetu dohledatelné, popřípadě jsem se v podstatě všech ptala, zda s tím nemají nějaký problém. Prosím, i vy to mějte na paměti, nikdo nechce být zveřejňován na internetu, aniž by o tom nevěděl. 

Pravidla:

  1. Vložit 10 fotek.
  2. Napsat k nim místo, kde je fotka focená.
  3. Pokud si vzpomenete, tak i datum. 
  4. Popřípadě nějaký popisek.
  5. Nominovat další bloger(k)y.


Tady vím datum úplně přesně - bylo to 23. října 2013, den, kdy jsem se poprvé nechala tetovat. Už to bude skoro rok a nebyl ani jeden den, kdybych litovala. Navíc všem můžu teď doporučit salon Tribo a přímo tatéra Adama, který za touto prací stojí. 



Tahle fotka byla focená někdy před Vánoci (2013) v malé hospodě v Čáslavi, kde jsme všichni měli už trošku vypito. Jsem tam s dnes už bývalými spolužáky z gymplu a ano držím se s ním za ruku. :D Takhle dobrý kamarádi jsme!



Na konci ledna jsem s holkama vyrazila na tekno do Chotusic. Kluci ze systemu to měli všechno skvěle zorganizovaný a vážně jsme si to užili, navíc hráli fakt dobře. Obě holky patří do nejužšího kruhu mých kamarádek a nedala bych na ně dopustit!



A potom tu byl Valentýn, kterého jsme jako celá třída oslavili maturitním plesem (Čáslav). Všechna ta práce a dřina, kterou jsme do toho vložili, se vyplatila a já musím říct, že mám určitě na co vzpomínat. :) P.S.: Jsem úplně vpravo v zelených šatech. 



V tomto TAGu je vidět, že maturitní ročník mě poznamenal, a tak je tu většina fotek spojených s událostmi, které se ho týkají. Tady můžete vidět, jak jsem vypadala na posledním zvonění v dubnu - něco jako kočička v modernějším pojetí. :D Na fotce jsem s mojí drahou Čičí, která je takovým mým osobním Sluncem. 



Foto z Votvíráku. Mohla jsem vybrat asi lepší, ale tenhle obrázek ve mně evokuje prostě spoustu vzpomínek. Bylo nás ve stanu asi zrovna pět nebo šest a nějak jsme se tam nemohli vejít. Tady takové sneaky peaky malé foto navíc, jak vypadal náš stan, potom třeba pochopíte. :D 



Jedna tyč se nám totiž po první noci zlomila a měli jsme ji tam přilepenou izolepou. :D Každopádně to byla skvělá (a špinavá) akce. 



Dále fotka z konce června z pronajaté myslivny v Hostovlicích, kde jsme si se spolužákem užívali pomaturitního piva (a rumu). Byl to dlouhý den, noc i ráno, ale určitě jsme se nemuseli bát, že jsme tu maturitu špatně oslavili. 


Jedna z vtipnějších, focených u prababičky na zahradě :D No, nevzpomenete si hned na Slunce, seno a pár facek a starou bábu na posteli? Já jsem jí v tetě viděla okamžitě. Aneb když je někomu na začátku července zima, ale chce zůstat venku. P.S.: Něco se ve mně příčí, říkat tetě teto, já jí pokaždé říkám jménem, protože je to furt mladá ženská, ale tady na blogu by to už bylo přes hranici soukromí. 



Na prázdniny se vrátila i moje kamarádka, která přes rok hlídá prcky v Anglii. Tuhle selfie jsme pořídili před bývalým prasečákem (jak fancy), když jsme vyjeli na kolech "za dobrodružstvím" (k babičce). Hrozně jsem se ten den nasmála, protože kamarádka měla půjčené kolo od svého dědy a přísahám, že to kolo zažilo možná i Masaryka. :D Skoro se jí rozpadlo pod nohama. 



Poslední fotka je z konce prázdnin, z drumcového festivalu. (Psala jsem článek, jak jsem se na něj chystala.) V průběhu večera si to tam v klídku mezi stagema rozbalili dva kluci a jedna holka a ukázali nám skvělou fire show. Oceňuji tyhle talenty! 

A to je milí, zlatí, konec mého Memory TAGu. Snad se vám okénka do mých vzpomínek líbily a dáte mi vědět, jaká fotka vás zaujala nejvíc. ;)

Jelikož je toto TAG, dále nominuji: 

:)

14 komentářů:

  1. skvelý tag! :).
    mala si krásne šaty na maturitnom plese!!!
    a ďakujem za nomináciu! musím však odmietnuť, ale ak raz tento tag spravím, určite nezabudnem spomenúť, že si ma nominovala :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně ti to na fotkách sluší, máš krásné vlasy!:))

    http://purplepineap.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Super tetování, taky ho mám v plánu. :D

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pekné šaty si mala na maturite a smiem sa spýtať prečo prave tento motív tetovania? :) inak pekné len mňa to vždy zaujíma :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za kompliment! :) Písmeno V s datumem je docela osobní a nerada bych ho tu rozebírala, každopádně je to vzpomínka na kamaráda. Vlka mám jako zvíře nejradši, je tajemný, divoký, dokonale živoucí. Mám především ráda jejich sociální chápání a komunikaci, jak držejí při sobě, jak mají daný pravidla ve smečce, jak všechno dokonale funguje. Jak vyjou, když se cítěj sami...jak jsou to navzájem k sobě hodný zvířata a přitom jsou to jedny z nejnebezpečnějších dravých šelem...miluju na nich všechno.

      Vymazat
    2. Zaujímavé, nič takéto som.ešte nepočula :) pekne si to napísala asi si niečo o nich nájdem a nakoniec sa mi.budú celkom páčiť :D

      Vymazat
    3. Jsem ráda, že tě to zaujalo! :)

      Vymazat
  5. Ahoj Anetko, tak jsem si k tvému TAGu dneska ráno udělala kafčo a se zaujetím (a s úsměvem) jsem ho pročetla a prohlídla. Musím říct, že mě trochu mrzí, že jsem s Tebou nechodila na střední, je mi totiž jasné, že nezkazíš žádnou legraci a takových lidí není ve třídě nikdy dost ;). Krásně sis užívala školních (a hlavně mimoškolních) radovánek, jen co je pravda! ;) Fotka tety na zahradě je úžasná, tu bys měla poslat do nějaké soutěže. ;)
    A jako bohus - na všech fotkách Ti to tááák sluší, jsi moc krásná.
    ♥ Mává Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Vivi, ty seš hodná. :) Moc ráda bych s tebou chodila do třídy a sbírala od tebe inspiraci! Fotku tety jsem si hrozně oblíbila, ale teda nemám tušení, do jaké soutěže myslíš, abych jí poslala. :D A moc ti děkuji za všechny komplimenty a celkově vůbec za to, že si sem zavítala, to je čest! :)

      Vymazat
  6. Pěkný tag, skvělé fotky a zajímavé tetování! Máš krásné vlasy a brýle! A je to hezké vidět takhle vzpomínky někoho jiného a vzpomínat u toho na svojí maturitu, Votvírák a podobně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc a moc děkuji! :) Máš pravdu, taky ráda koukám na fotky ostatních a poslouchám jejich příběhy a když má člověk ještě to srovnání, že třeba na té akci taky byl, tak je to hrozně fajn. :)
      A ještě jednou dík! :)

      Vymazat

Děkuji za Váš čas. :)