Reflecting on 2014

sobota 3. ledna 2015

Ještě stále máte se mnou trpělivost? Já doufám že ano, protože plánuji články s vánočními dárky. Ne článek, ale články. Všechno bych to totiž do jednoho ani nenarvala. Asi jsem dítě štěstěny, či co. :)

Dnešní povídání
 bych ráda pojala jako takové ohlédnutí zpět na rok 2014 a také jako vizi do roku 2015. Samozřejmě si potom popřejeme šťastný nový rok (i když opožděně) a nakonec se už s doobrou náladou (doufám) rozloučíme. 

Pár minut před silvestrovskou půlnocí jsem navrhla, abychom si společně sdělili naše nejlepší a nejhorší momenty roku 2014. Pro mě byl tento rok totiž více přelomový než jiné předcházející a to hned z několika důvodů. Chtěla bych se o ně podělit i s vámi a budu moc ráda, když i VY mi napíšete ty vaše. 


Nejhorší momenty roku 2014:

Zemřela nám prababička. Je to věc dost osobní, ale rozhodla jsem se neschovat ji někam dozadu do šuplíku, protože pokud jste mými čtenáři již delší dobu, dáte si jednu a jednu dohromady a zjistíte, že jeden článek byl ve své podstatě jenom o ní. Píšu vám o tom i proto, že ačkoliv se blogerský svět může zdát velmi veřejný a sdílný a často i příliš optimistický, nikdy nevíme, "co se děje za zavřenými dveřmi" a vždy bychom na to měli pamatovat. A co je nejvíc důležité, nemám žádný důvod lásku k prababičce skrývat.

Bohužel to nebyla jediná smrt v tomto roce a museli jsme se rozloučit i s fenkou Samou, kterou jsem vždy navštěvovala u babičky. 



Naposledy pro mě bylo chmurnou záležitostí loučení se s bývalou třídou, protože s těmito lidmi jsem strávila na gymnáziu osm let a spousta z nich má své čestné místo u mě v srdci. (och, jak poetické) :)

Nejlepší momenty roku 2014:

Úspěšně jsem zvládla maturitu, což se určitě zapsalo jako jeden z nejlepších momentů mého života vůbec, protože jsem díky tomu překročila velký milník. 

Dostala jsem se na mojí vysněnou školu, veterinu, a přes veškeré denní starosti s tím spojené, jsem velmi vděčná, že tam můžu být. 

Moje teta konečně otěhotněla. :)

Jsem také nesmírně vděčná za každého nového kamaráda a kamarádku, které jsem v tomto roce poznala. Opravdu mě Brno a veterina velice obohatily a já bych nemohla být ani o chlup obdarovanější, protože jsem tam poznala skvělé lidi. 

Tak co na to říkáte? Já musím říct, že přes veškeré klacky, které jsem musela v minulém roce překročit, to byl rok plný radosti a především skvělých životních lekcí a zážitků, které mi daly opravdu hodně. 

A co si popřejeme do roku 2015?
Přeju Vám všem do nového roku jen to nejlepší. Ať je nadcházející rok lepší než minulý a abyste úspěšně dokončili, co jste začali. Zároveň doufám, že budete mít dostatek síly a odvahy začít věci nové - nová přátelství, nové lásky, nová dobrodružství a zážitky. 
Zbavme se společně všech těžkých břemen, která si spolu s minulostí táhneme za sebou a buďme otevření novým příležitostem. 
Samozřejmě Vám přeji také notnou dávku zdraví a štěstí a především lásky ve všech jejích podobách. Ať každý den můžete rozdávat radost ostatním a ve stejném množství ji dostávat zpátky.  
Zkrátka ať Vám je dobře. :)

S přelomem roku se ohlížím zpět i na rozhodnutí obnovit můj blog a jsem velmi ráda, že jsem tak učinila, protože mi přinášel jen to dobré. Rozptýlení v období stresu, podporu v době neklidu a důvod, proč se těšit, v čase stihomanském. A i když se pravděpodobně opakuji, jsem ráda za každého, kdo mě tu čte, kdo mi věnuje svůj čas a za naprostou nepřítomnost jakékoliv negativity nebo hejtování. Jsem ze srdce vděčná. 
P.S: V lednu mám zkouškové, nevím, zda články budou pravidelné a vždy v neděli. 

Teď mi ale napište vy. :)
Jak jste si užili Vánoce? Z jakých dárků máte největší radost? Jsou pro vás svátky pohody a klidu nebo rodinných dramat? Kde jste strávili Silvestra? Jaké jsou vaše nejhorší a nejlepší momenty roku 2014? A naposledy...co vám dává (nebo bere) můj blog? :)



Mějte se krásně a ještě lépe v roce 2015 a napořád. 


:)

2 komentáře:

  1. Krásný článek:) Je užasné, jak je takový osobní a čtenáři tě mohou lépe poznat, to se mi líbí! K tvým úspěchům a radostným chvílím ti gratuluju a přeju ti do nového roku jen to nejlepší, doufám, že to nejlepší uvídím co nejdřív na blogu, budu se moc těšit!:)

    http://purplepineap.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Ti moc, Naťo. :) Tvoje komentáře jsou vždycky radost. :)

      Vymazat

Děkuji za Váš čas. :)